zwani.com myspace graphic comments
Hello graphics
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
zwani.com myspace graphic comments
www.TwitterBackgrounds.org

Khamis, 23 Jun 2016

DIA Yang Sekarang Bukan Yang DULU...

ASSALAMMUALAIKUM....





Semakin hari semakin malas nk update dlm blog nie...malas nk menaip apa lagi kan...heeee
Tiba2 tgn ni rajin pula nk menaip malam2 nie, alahai terima kasih wahai tangan...haha...ngade jer ayat!! 

Ok balik semula psal topik asal, haiissh mimiey ni klau brcakap sal bnd xberkaitan memang xsah la kan...hrmmm..
Dia yang sekarang bukan yg dulu tu membuatkan mimiey tetiba teringat dengan kwn laki mimiey dulu...heee...kira ala2 bf tau scandal la yer...
WHAT?? ingat mimiey xlaku ke? heee...wlau xcantik tp manis tu ada laa...hahaha

Time rajin2 duk padam gmbar dlm fb tetiba ad ternampak comment scandal dulu..haiishh terus buat mimiey teringat kt dy...alang2 dh online msa tu kan, trus jer stalk scandal tu....mna r thu kan kot2 dh meninggal ke tau hidup lg ke...aisshh mulut!!!

Skodeng punya skodeng....fuhhh memang trbeliak la biji mata!! Mana xterbeliak nye klau ex dlu dh bekerja tetap pnya kereta sendiri...krja pun bgus2...

Bukan apa....mimiey dengki jer...sbab mimiey degree pun blum hbs lg, krja pun xthu dpt ke x lps nie...tpi diorg dh ad krja tetap dh ad kereta sndri, dh blh tlg parents dh pun....

Lagi 1 yang buat mimiey sedikit trkejut bila skodeng si mamat ni ..rupanya skang dh blh pkai honda city...ad0iii laa...mimiey moto bruk pun xda lg...hukhukhuk
Memang la bg sesetngah org honda city tu biase jer, tp bg mimiey dh kira memang ok sgt laa..
Lg xpuas hti , mimiey nk thu krja si mamat ni smpai blh pkai honda city tp misi xbrjaya...yg mimiey thu dy skang duk JB jer...dh ad mkwe dh pun..haha

Tambah lagi cerita mimiey skodeng si mamat B ni plak. Skang dy krja sbgai polis, dlu ad la brhubung dgn dy...dy ad bgtau dy dpt polis...Alhamdullilah akhirnya dpt juga kjar cita2 dy, alahaii minat sgt tau mamat ni nk jdi polis...tp msa tu mimiey tolak mamat tu mentah2 sb dh ad pkwe ...nk setia la kononnyee!! 
TAPI....hrmmm tinggal la mimiey sndrian skang...hahahah
#jualmahal sangat...
#naksetia kononye laa..


Ok la syg2 ku semua...mimiey cau dulu yer,,...mcm la ad 0rg bca..hahah
byeeee.........