zwani.com myspace graphic comments
Hello graphics
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
zwani.com myspace graphic comments
www.TwitterBackgrounds.org

Ahad, 22 Mei 2016

UTAMAKAN APA YANG LEBIH PENTING

Assalamualaikum....


dh lama xbukak blog nie...hrmmm..rindu nk taip pnjang2...well busy sjak sekian lama sekarang baru terlintas nk bukak blog ni blik..

Aq sebagai seorang perempuan seharusnya UTAMAKAN APA YANG LEBIH PENTING....yes itu tajuk yang aq ingin sampaikan....mungkin ad yang xfaham n ad yg faham... 0k apa yang aq ingin sampaikan ialah sebagai seorang perempuan cita2 atau impian tu lebih penting dan didahulukan sebelum korang nk kahwin k...!!

Umur dh masuk linkungan 2+ nie semua asyik duk cakap pasal kahwin kahwin kahwin!! adoiii pening laa...sebab ap?? sebab aq sendiri pun still xda calon yang melekat...klau ad pun aq sendiri xpasti sejauhmana seriusnye hubungan kami...hrmm..

YESSSss...0rg lelaki tengah belajar xnak fikir lg psal hal jodoh tp engkau kena fikir babe!! semua tu termasuk dalam perancangan hidup engkau... Lain la kalau kau lgsg xda rncangan utk diri sendiri!!

Sakit babe kalau dengar b0yprend ckp still xmo fikir sal jodoh and xda rasa bertanggungjawab lagi...haiisshh menanah telinga i dengar u...

0k 0k 0k....beralih kpd topik kita...

Kepada perempuan, gadis2, anak dara kt luar sana tu...meh sis nk bagi nasihat sikit...(xkisah la klau xda org baca pun...aq nk mbebel ugk)....nk bagi peringatan jangan duk mengatal sangat nk kahwin ok...melainkan kalau future husband tu jutawan...s0 engkau nk kahwin lantak engkau laa kan..

Aq harap sangat kpd gadis2 kt luar tu sebelum nikah kejar dulu impian dan cita2 kau...bila engkau dh bekerjaya nanti xperlu nk susahkan sape2...dan 1 lgi pless la bantu mak bapak korang dlu sebelum gatal2 nk khwin...ini x , lps SPM dh mngatal mintak nk khwin...tp klau dh jodoh nk buat cmner...khwin jrlah...

TAPI... ingat kita xtahu sejauhmana jodoh kita dengan future husband...so sebab tu la aq sruh utamakan apa yang lebih penting... Cuba korang senaraikan apa yang lebih penting...lps tu usahakan sebelum khwin...

Ok laa...setakat tu I nak membebel...hahah..ok daa...