zwani.com myspace graphic comments
Hello graphics
Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers
zwani.com myspace graphic comments
www.TwitterBackgrounds.org

Jumaat, 26 Disember 2014

PRAY FOR "PANTAI TIMUR"

12:41AM / SABTU / 27DISEMBER2014



ASSALAMUALAIKUM ....

"Wahai Bumi Telanlah Air. Dan Wahai Langit Berhentilah Dari Curahan Hujanmu"

Hrrmm..xthu nk ckp apa da pasal banjir di pantai timur terutamanya di Kelantan. Ya Allah hny Engkau yang Maha Mengetahui segalanya.
Maybe aq nmpak relax je tp dlm hti.....hny Allah yg thu. Asyik teringat jer kt fmly, mcm mna la di0rang kt Kelantan yer??? 
Mcm2 aq dgr psal bnjir kli nie....memang rumah aq xprnh bnjir tp aq risau klau keadn mcm tu akn trjdi. Xmustahil smua tu akn brlaku dgn izin Allah. 


Nk call fmly kt rmh pun memang da xblh, da xthu nk bhbung mcm mna lg. Perasaan skang memang nk blik rmh jer, tp bla fkir blik mcm mna nk blik dgn keadaan mcm nie?? Dah la time final exam, nk stdy pun memang da xblh. Asyik fkir psal bnjir nie jerr....Walau apa pun aq hnya mmpu berd0a dri jauh. Di saat begini jngn la sesiapa campur aduk sal kenegerian. politik, sal bola n apa2 jerlah. Skang sepatutnya semua brganding bahu, bkerjasama mbantu mangsa banjir.